FOR UDSTILLERE

Velkommen som udstiller på Læringsfestival online 2021

Med din deltagelse som udstiller indskriver du dig i et fællesskab, der sammen vil styrke børn og unges læring. Dette fællesskab hedder: Læringsfestival online 2021.

I 2021 går Danmarks Læringsfestival og Skolemessen sammen om at skabe ét fælles, virtuelt, landsdækkende event. Det giver dig en helt unik mulighed for at nå ud til undervisere, skoleledelser, pædagoger, konsulenter og andre med interesse for dagtilbud, skole og ungdomsuddannelser i hele Danmark i ét hug.

Læringsfestival online består af et fælles lobbyområde, en gratis udstilling om læremidler med praksisnære oplæg og en konference med et fagligt program med deltagerbetaling.

Lobbyområde er åbent døgnet rundt, og her får man det fulde overblik over de forskellige Festivalzoner. Det er herfra, at gæsterne navigerer videre til det store udstillerområde, hvor jeres stande optræder, og til Hovedscenen og kanalerne, hvor alle konferenceoplæg livestreames.

Som udstiller indgår du i et virtuelt udstillingsfællesskab, hvor du får mulighed for at indrette en virtuel stand, som passer til dine behov. Vi har designet 4 udstillingspakker, så der er noget at vælge mellem for alle, uanset om du er en stor eller en mindre udstiller. 

Udstillingen har åbent alle Festivalens dage fra 11.00 - 17.00.

Deltag i konkurrencen om en gratis stand

Vi opfordrer dig til at tilmelde dig hurtigt, hvis du ønsker at deltage som udstiller – gerne inden den 27. november – hvor vi tager stilling til, om vi har tilstrækkelig opbakning til, at vi kan afholde en udstilling på Læringsfestival online 2021.

De første 100 udstillere, der tilmelder sig, deltager i lodtrækningen om at vinde deres stand. Bemærk, at udstillere, der bestiller pakke C+, kan vinde grundprisen.  

Læs mere om at dine muligheder som udstiller...


Velkommen til Læringsfestival online 2021

;