OPLÆG TIDLIGERE

Oplæg

Du kan som udstiller med pakke B, C samt C+ tilkøbe ét eller flere oplæg til programmet på Læringsfestival online. Et online oplæg giver dig spændende muligheder for at præsentere dit budskab og få kontakt med relevante besøgende, som finder frem til dit oplæg i programmet for Gratis oplæg. 

Et oplæg på Læringsfestival online kan være det velkendte oplæg med oplægsholder, men kan også præsenteres som en samtalesalon, et besøg på en skole eller på din virksomhed, præsentation af dit produkt i anvendelse osv. Mulighederne er mange, og kun kreativiteten sætter grænserne.

For at sikre så stabil afvikling af oplæggene som muligt anbefaler vi, at oplæg er optaget på forhånd. Det vil give de deltagende gæster en oplevelse af live-afholdelse, samtidig med at det giver dig som oplægsholder en mulighed for fx at chatte med dine gæster under oplægget.

Læs mere om oplæg og GDPR...

Ansvar og afvikling

Oplæggene afholdes via Zoom, og du vil inden Festivalens afholdelse modtage et link fra os, hvorfra oplægget skal formidles. Vi sikrer, at oplægget åbnes og lukkes korrekt og til tiden, samt at lyden, ved eventuelle forstyrrelser under afholdelsen, bliver slået fra. Du er ansvarlig for den tekniske afvikling, afholdelse og indhold samt ansvarlig for at sikre, at oplægget overholder tiden.

Oplæggenes længde er henholdsvis 30 og 60 minutter med tider mellem kl. 11.00 og 17.00. Der er fire spor pr. dag. Oplæggene bestilles i bestillingsmodulet i Trippus efter først til mølle-princippet.

Pris
Oplæg á 30 minutter Pris: Kr. 2.000,- ekskl. moms
Oplæg á 60 minutter Pris: Kr. 4.000,- ekskl. moms


Videooptagelse af oplæg

Krav til kvalitet og formater
Hvis I selv står for forudgående videooptagelse af oplæg, er det vigtigt, at kvaliteten er god med hensyn til billede og lyd.

Optag gerne i højst muligt format og benyt evt. ekstra lyssætning samt en god mikrofon. 

Video - opløsning
HD opløsning: 720p 
Fuld HD opløsning: 1080p 

 

 

 

 

 

Hvilke videoformater?

Benyt ét af følgende formater, når du skal aflevere et oplæg:
MOV (the QuickTime multimedia file format)
MPEG4 (the compression method standardized by MPEG group)
MP4 (a multimedia container format standard specified as a part of MPEG-4)
AVI (Audio Video Interleaved, a kind of video format)
WMV (Windows Media Video)

 

 

;