PAKKE C+

PAKKE C+ - kr. 16.000,- ekskl. moms

Er til dig, der ønsker at sætte dit eget præg på designet af din standindretning. 

Grundpakken i C+ har de samme funktioner og vilkår som pakke C. Pakken giver ligeledes mulighed for at tilkøbe maksimalt tre oplæg.  

Grundprisen for C+ er kr. 16.000,- ekskl. moms, hvilket i modsætning til Pakke B og C giver dig mulighed for at være med til at redesigne din stand eller tilføje flere muligheder til standen. Dette gør du med tilkøb ud over grundprisen.  

Du kan f.eks. tilkøbe 

  • ekstra funktionsknapper til links eller downloads fra kr. 3.300 ekskl. moms pr. knap 
  • en standvært optaget på green screen, der kan byde dine gæster velkommen fra kr. 13.200 ekskl. moms 
  • en produktfilm, der kan køre på videoskærmen fra kr. 13.200 ekskl. moms 
  • udvikling af branding- eller præsentationsmateriale 
  • professionel produktion af et webinar. 
Hvis du ønsker at redesigne standen visuelt ved at tilkøbe dit eget skræddersyede design, er merprisen ud over grundprisen fra kr. 16.500 ekskl. moms. Prisen her indbefatter projektledelse, 3D-design af en helt ny stand og evt. grafisk udvikling. Den endelig pris afhænger af dine tilvalg. 

Vælger du Pakke C+, designes standen i samarbejde med vores partner Agenda Group, og prisen fastsættes ud fra dine ønsker. Agenda Group kan kontaktes på laeringsfestivalonline2021@agendagroup.com. 

Hvordan finder de besøgende på udstillingen frem til dig som udstiller? Læs mere om det og se de mulige søgeord, som du skal vælge i Trippus, her...

Teknisk vejledning til forberedelse af stand. Læs mere her...

;