KONFERENCE

Årets tema | Kvalitet i undervisningen
På Læringsfestival online 2021 er det overordnede konferencetema ”Kvalitet i undervisning – med fokus på faglige fremskridt og trivsel ved brug at nye undervisningsformer, herunder med inspiration fra nedlukningerne under COVID-19”. Her bliver der både plads til fagnørderi og større samfundsmæssige perspektiver, når forskere, fagfolk og aktuelle keynotes præsenterer gode eksempler fra praksis og kaster lys over trends og tendenser fra dagtilbud til voksen- og efteruddannelse.

Konferencen foregår i 2021 online, og det bliver derfor endnu lettere og mere fleksibelt at deltage. Du kan både deltage i interaktive livesessioner eller tilgå alle sessionerne, som bliver optaget, når det passer dig.  

Hvem er konferencen relevant for?
Uanset hvilket område inden for dagtilbud og undervisning du arbejder med, er der relevant indhold til dig.

Konferencen er i år opdelt i målrettede spor for: dagtilbud, grundskoler, gymnasiale uddannelser, forberedende grunduddannelse (FGU), erhvervsuddannelser, voksen- og efteruddannelser samt tværgående keynotes. Derudover et særligt arrangement om ordblindhed og andre læsevanskeligheder. 

 

 

Hvornår
Festivalen åbner kl. 11.00 hver dag, så der er tid til at besøge udstillingen inden konferencen løber af stablen kl. 11:45-17:00. Se det foreløbige program ved at klikke på ’Program’

Pris
Skoler og uddannelsesinstitutioner kan med fordel købe en institutionsbillet, så alle medarbejdere på institutionen har mulighed for at deltage og tilgå materialet fra konferencen på et senere tidspunkt. Det er også muligt at købe en billet for enkeltpersoner.

Når du tilmelder dig læringsfestivalen accepterer du samtidig, at dit navn og ansættelsessted vil fremgå af en deltagerliste, som alle deltagere på festivalen får adgang til. Dette fremgår af privatlivspolitikken 

For yderligere information om konferencen kontakt da konferenceansvarlige: Eva Ottow og Josephine Steen

 

 

 
;